Autor: Kaubandus.ee • 31. oktoober 2023

Halloweeniga seotud kaupade järele kasvab Eestis nõudlus iga aastaga

Rocca al Mare ja Kristiine keskused hindavad viimase viie aasta külastustrendidelt, müügimahtudelt ja üürnike kaubaväljapanekutelt, et oktoobri lõppu on kanda kinnitanud aina jõulisemalt uus tähtpäev Halloween.
Foto: David Menidrey / Unsplash

„Tänavu näeme, et aina rohkem kaupmehi on teinud Halloweeni puhuks eriväljapanekuid, laiendavad sortimenti ja dekoreerivad kauplusi. See on trend, mis on aastatega liikumas tõusuteed,“ kinnitab Kristiine ja Rocca al Mare keskuste juht Kristjan Maaroos. Kuna Kristiine ja Rocca al Mare on viimastel aastatel aina rohkem kaubandusele lisaks toonud keskustesse toitlustust, teenuseid ja vaba aja veetmise võimalusi ehk meelelahutust, on Halloweeni ja teiste pühadega kaubanduskeskustes elamuste loomine uus suund ja trend, mida ka Eestis aina rohkem näeb.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700