Autor: Kaubandus.ee • 1. november 2023

Uuring: 34% inimestest usub, et nende majanduslik olukord lähiajal halveneb

Hinnang toimetulekule on madalam eelkõige üle 60-aastaste, mitte-eestlaste ja madalama sissetulekuga inimeste puhul, selgub Prisma oktoobris läbi viidud kliendiküsitluse tulemustest.
Prisma pöörab ligi 400 toote hinna aastatagusesse aega.
Foto: Raul_Mee

"Oktoobris läbi viidud uuring andis tunnistust sellest, et inimesed on pessimistlikumad kui kevadel – kui nüüd arvas 34% vastajatest, et nende majanduslik olukord halveneb, siis kevadel oli see osakaal poole väiksem ehk 16%,“ selgitas Prisma maajuht Teemu Kilpiä. 58% vastajatest prognoosis olukorra samaks jäämist ja vaid 7% olukorra paranemist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700