3. november 2023

Lidl toob kauplustesse ostukorvid

Alates 3. novembrist on klientide suurearvulisest tagasisidest lähtudes kõigis Lidl Eesti kauplustes ostlejate jaoks saadaval ka ratastel liigutatavad ostukorvid.

„Juba sellest ajast peale, kui Lidli Eesti turule jõudis, on meile helistatud ja kirjutatud, et uurida, kas Lidli poodides ka ostukorve leidub. Nüüd saame lõpuks igale küsijale öelda, et jah, tõepoolest, igas Lidli kaupluses Eestis on nüüdsest olemas mugavad ja mahukad ostukorvid,“ ütles Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700