Autor: Kaubandus.ee • 8. november 2023

E-smaspäeva statistika: suurem soodustus toob rohkem müüki

6. novembril leidis aset selle aasta viimane e-poodide ühiskampaania E-smaspäev, millest võttis osa üle 320 e-poe. Montonio kiirülevaate põhjal kasvas e-poodide tehingute arv ostupüha käigus võrreldes tavalise esmaspäevaga umbes neli korda.
: Itella, Smartpost jaotuskeskus, post, pakid, pakk, kuller, e- kaubandus : EESTI: 16APR21Itella, Smartpost jaotuskeskus, post, pakid, pakk, kuller, e- kaubandus. lt/: Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

E-smaspäeva pakkumised kehtivad traditsiooniliselt 24 tundi. Kuigi esimesed ostud tehti juba 6. novembri esimestel minutitel, käis põhiline e-ostlemine kella kuuest hommikul kuni hilise õhtuni. Kõige rohkem kaupu osteti E-smaspäeva õhtul kella seitsme ajal. Kõige enam läksid sel korral kaubaks kosmeetika ning ilu- ja tervisetooted. Populaarsed olid ka riided, arvutid ja muu tehnika.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700