Autor: Kaubandus.ee • 13. november 2023

Ivo Nikkolo loob brändi riietele taaskasutamise kogukonna

Ivo Nikkolo ja Yaga loovad koostööna võimaluse osta ja müüa „teise-ringi“ Ivo Nikkolo riideid. „Projektiga astume järgmise sammu vastutustundlikuma moetööstuse suunas ja loodame sellele teekonnale ka oma kliente kaasata,“ kommenteerib Ivo Nikkolo e-kaubanduse juht Elis Püvi.
Ivo Nikkolo e-kaubanduse juht Elis Püvi

Ivo Nikkolo on pühendunud moe ümbermõtestamisele eesmärgiga luua jätkusuutlikumat ja vastutustundlikumat moemaailma. Püvi sõnul on koostöö Yaga-ga rohkem kui lihtsalt partnerlus. „Koostöö platvormiga Yaga on osa Ivo Nikkolo jätkusuutlikkuse strateegiast. Selles järgime eetilisi ja vastutustundlikke toote hankimise põhimõtteid, peame silmas materjale, mida rõivastel kasutatakse ja optimeerime muid protsesse selliselt, et väheneks materjalide ja toodete ülejääkide osakaal.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070