Autor: Kaubandus.ee • 16. november 2023

Guido Pärnits: lõppev aasta oli hea, tagasilöök võib tulla jaanuaris

Ülemiste keskus andis 15. novembri Rentnike Suurkogul ülevaate Eesti jaekaubanduses toimuvast, keskuse juht Guido Pärnits hindas lõppeva aasta üldjoontes heaks.
Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits
Foto: Kalev Lilleorg

„Oleme tublid olnud,“ viitas ta asjaolule, et lõppeval aastal toimetasid jaekaupmehed Euribori järsu hüppe ja kõrge inflatsiooni tingimustes. Kui Suurkogul küsiti kaupmeeste hinnangut 2023. aasta kohta, siis oli valdava enamuse vastus, et aasta on olnud parem kui eelmise aasta lõpus kardeti tulevat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070