Autor: Maarit Eerme • 17. november 2023

Kõige väärtuslikum kaubandusettevõte on Tallinna Kaubamaja Grupp

Firmade ostu ja müügi nõustamise ettevõtte Prudentia ning Nasdaq Tallinna poolt koostatud värske TOP101 Eesti väärtuslikemate ettevõtete edetabelist oli kõige väärtuslikum kaubandusettevõte Tallinna Kaubamaja, kes maandus täispikas tabelis 13. kohale. Tabelisse jõudis kokku 10 kaubandusettevõtet.
Tallinna Kaubamaja
Foto: Liis Treimann

Eesti väärtuslikemate ettevõtete edetabeli kolm esimest olid 2022. aasta lõpu andmete põhjal Swedbank Eesti väärtusega 1,53 miljardit eurot, Enefit Green 1,46 miljardit eurot ja Luminor Bank 1,35 miljardit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070