Autor: Kaubandus.ee • 17. november 2023

Põhjaka mõisa tippkokk hakkas arendama Coop Kokkade valmistoite

Põhjaka restorani endine omanik ja kokk Märt Metsallik võttis koos Coop Kokkade peakoka ametiga vastu väljakutse arendada Coopi kaubandusvõrgus müüdavaid kulinaariatooteid, pannes rõhku tooraine valikule, päritolule ja maitsete tasakaalule.
Märt Metsallik
Foto: Coop

Sel nädalal jõudsid esimesed uue peakoka käe all valminud tooted paljudesse Coopi kauplustesse müügile, sh rebitud lihaga salat ja leivakesed, rebitud liha, friteeritud kanatiivad erinevate kastmetega ja marjakoogid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070