Autor: Kaubandus.ee • 23. november 2023

Kaupmeeste Liit algatas koos Tallinna linnaga kampaania "Linnasüda on avatud!"

Kaupmeeste Liit tegi Tallinna linnavalitsusele sellel sügisel ettepaneku teha koostööd kutsumaks inimesi pärast pikki teetöid taas kesklinna.
Kampaania bänner

Tallinnas on 2023. aasta jooksul toimunud ulatuslikud teetööd, mis on põhjustanud ebameeldivust linna tulemisele ning seal liikumisele nii autoga, ühistranspordiga, kergliikuriga kui ka jala liikujatele. See on vähendanud inimeste soovi kesklinna tulla, mis omakorda on mõjunud negatiivselt kesklinnas tegutsevatele ettevõtetele. Kaupmeeste Liidu andmetel on paljude kaupmeeste käibelangused teetöödest mõjutatud kauplustes 20% ringis.

Kaupmeeste Liit ja Tallinn on koostöös välja töötanud kampaania „Südalinn nüüd avatud“, mille tellis linnavalitsus. Kampaaniaga soovib Tallinn tutvustada ununenud linnaruumi võimalusi, kinnistada inimestes teadmine mugava kesklinna saamise ja seal liikumise võimalusest ning tagasi tuua kesklinnas tegutsevate ettevõtetele ehitustööde tõttu ära jäänud kliendid. Kampaania kestab 20. novembrist 2023 kuni 31. jaanuarini 2024.

Et kampaania saaks laiemat nähtavust ning tooks suuremat kasu, kutsume kõiki kesklinna ettevõtjaid kasutama välja töötatud reklaammaterjale.

Juba valmis kujundatud reklaamid nii digikanalitesse kui füüsilisse ruumi leiate kampaania tööriistakastist: Kampaania Südalinn nüüd avatud

Jõuluteemalised kujundused lisanduvalt jooksvalt novembri viimastel nädalatel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757