Autor: Kaubandus.ee • 23. november 2023

Mustast Reedest on saanud mitmepäevane ja kaupmeesteülene ostukampaania

Ameerika Ühendriikidest alguse saanud ühepäevane allahindluskampaania Must Reede on Eestis kanda kinnitanud nädalalõpu või kuni isegi kuu pikkuse kampaaniana.
Rocca al Mare Kaubanduskeskuse juht Kristjan Maaroos
Foto: Andras Kralla

Kristiine ja Rocca al Mare keskuste juhi Kristjan Maaroosi sõnul võtab kampaaniast aina suurem osa kaupmehi osa ning pakkumiste maht ja allahindluste protsent näitab ajas kasvavat trendi, mis kinnitab, et Eesti inimesed ja kaupmehed on võõrsilt meieni jõudnud ostupühad omaks võtnud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700