Autor: Kaubandus.ee • 27. november 2023

Rimi: huvi kodu- ja välismaiste mahetoodete vastu kasvab vaikselt hinnatõusu kiuste

Rimi mahedate omamärgitoodete sarja müüginumbritest selgub, et mulluse sügisega võrreldes on kasvanud nii maheda kohaliku talukauba kui ka välismaiste mahetoodete müük.
Rimi Tatari tänava kauplus avamispäeval.
Foto: Raul Mee

Aasta kokkuvõttes on „I love eco“ sarja mahetoodete kogumüük mullusest veidi suurem, aga samas suurusjärgus – aasta esimese kümne kuuga on Eestis müüdud üle 2 miljoni sarja toote. Mitmendat aastat järjest on populaarsed ka konserveeritud maheköögiviljad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700