Autor: Kristel Härma • 28. november 2023

Soomlased panevad Eestis kinni Sotka ja Asko mööblipoed

Sotka ja Asko mööblipoodide Soome omanik Indoor Group keskendub edaspidi oma koduturule Soomes, otsusega suletakse tuntud kaupluste tegevus Eestis märtsi lõpuks.
Keerulises turuolukorras on poed olnud kahjumlikud ning nii lähevad kinni mööblikauplused Tallinnas, Tartus ja Pärnus.
Foto: Erik Prozes

“Inflatsioon, kõrged intressimäärad … inimestel ei ole eriti raha, mida kulutada, nii et me otsustasime keskenduda Soome turule,” rääkis Äripäevale otsusest Eestis kauplused sulgeda Soome börsifirma KH Groupi juht Lauri Veljalainen, kelle juhitav ettevõte on tuntud Asko ja Sotka kettide emafirma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700