Autor: Kaubandus.ee • 29. november 2023

Montonio alustas koostööd Venipakiga

Makselahenduste pakkuja Montonio alustas koostööd rahvusvahelise pakiveoettevõttega Venipak. Teenus on saadaval Eestis, Lätis ja Leedus ning kaupmehed saavad kasutada kõiki Venipaki tarnemeetodeid, sealhulgas kontaktivabu pakiautomaate, pakipunkte ja kullerteenust.

Koostöö eesmärk on lihtsustada kaupmeeste jaoks e-poe tellimuste saatmist ja pakkuda kasutajasõbralikke tarnehalduse tööriistu. E-poe klientidele tekib seeläbi rohkem valikuid oma ostud mugavamalt kätte saada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700