Autor: Kaubandus.ee • 30. november 2023

Rimi parklad saavad 32 Enefit Volti elektriauto laadijat

Laadimisvõrk Enefit Volt rajab tuleval aastal koostöös jaekaubandusketiga Rimi 32 uut elektriauto avalikku laadijat. Kokku paigaldatakse laadijad 16 Rimi toidupoe juurde üle Eesti, võimaldades sellega kiir- ja ülikiirlaadimist 64 elektrisõidukile.
Enefit Volti äriarendusjuht Kert Pääbo ja Rimi kinnisvarajuht Jekaterina Sirak.
Foto: Egert Kamenik

„Nii Enefit Volt kui Rimi lähtuvad oma tegevustes sarnastest väärtustest, milleks on keskkonnasäästlikkus ning soov pakkuda klientidele kvaliteetseid ja jätkusuutlikke lahendusi. Meil on hea meel pakkuda sajaprotsendiliselt rohelisel elektril põhinevaid laadimislahendusi uuest aastast ka Rimi klientidele, kes saavad säästa aega auto laadimise pealt samal ajal toidupoes käies,” selgitas Enefit Volti äriarendusjuht Kert Pääbo.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700