Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2023

Euronics läheb kõigis kauplustes üle elektroonilistele hinnasiltidele

Euronics vahetab detsembri jooksul välja paberhinnasildid ning võtab kõigis kauplustes Eestis kasutusele uuema tehnoloogiaga elektroonilised hinnasildid.
Euronicsi jaekaubanduse juht Kaidi Kelt.
Foto: Andrei Ozdoba

Üksikud jaeketid Eestis kasutavad juba elektroonilisi hinnasilte valitud tootekategooriates või osas kauplustes, kuid terviklikult ei ole selline süsteem suurtes jaekettides veel väga levinud. Euronics on esimene tehnikakaupade kett Eestis, kes läheb üle täiselekroonilistele hinnasiltidele, teatab ettevõte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757