Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2023

Kalev tõmbas jõulutootmisele joone alla, 600 tonni maiustusi on valmis

Novembri viimase päevaga lõppes Orkla Eesti Kalevi tehases tänavune jõulutootmine - ladudes ja poodides on valmis ca 600 tonni jõulumaiustusi. Muuhulgas valmis üle 650 000 sussišokolaadi ning praeguse seisuga on asutused tellinud kingitusteks üle 60 000 jõulupaki.
Läbi aegade on ostetud kõige enam päkapiku sussišokolaade, jõuluteemalisi kommipakke, jõuluse lisamaitsega šokolaade ning maheda maitsega piparkooke. Foto: Orkla.

Mõned jõulumaiustused valmisid Jüris asuvas Kalevi tehases juba südasuvel, suuremahulisem jõulutootmine algas aga septembris ning lõppes sel nädalal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700