Autor: Kaubandus.ee • 4. detsember 2023

Prisma ja Wolti koostöö laienes uutesse kauplustesse

Novembris lisandus Woltis toidukaupade tellimise võimalus Kristiine Prismast ja Sikupilli Prismast Tallinnas. Koos nende kahe kaupluse lisandumisega saab Woltis Prisma valikust kaupu tellida 8 kauplusest.
Wolt kuller.
Foto: Andras Kralla

„Klientide ootus e-poele on saada toidukaubad kätte võimalikult kiiresti. Soovime olla paindlikud ja pakkuda meie klientidele erinevaid võimalusi mugavaks toidu koju tellimiseks. Woltil on kindel kullerite võrgustik ja sissetöötatud platvorm, mis võimaldab Prismast toitu koju tellida lühikese ajaga,“ ütles Prisma e-kaubanduse juht Martin Meindok. Tema sõnul tehakse Wolti vahendusel pigem väiksemaid tellimusi, mille puhul on oluline kauba kiire kättesaamine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700