Autor: Maarit Eerme • 15. detsember 2023

Mida reisijad eelistavad Tallinki MyStari pardalt osta?

Tallink Grupi lipulaev, MyStar tähistas sel nädalal ühe aasta möödumist ettevõtte Tallinn-Helsingi Shuttle-liinil opereerimise algust. Oma esimese tööaastaga on MyStar teinud üle 2100 väljumise ning vedanud ühtekokku ligi 1,8 miljonit reisijat. Vaatame, mida reisijad eelistasid laevalt enim kaasa osta.
Tallink MyStar Traveller kauplus
Foto: Tõnu Tunnel

MyStari pardal asuva Traveller Superstore on Tallinki laevastiku moodsaim ja suurim, nii kaupluse pindala kui ka müüginumbrite poolest võrreldes teiste kontserni laevadega. Loomulikult mängib suurt rolli kaupluse kaasaegne ja uudse kontseptsiooniga planeering, müügipinna suurus, kauba paigutus ja loomulikult ka suur reisijate hulk. Eriti nõutud on MyStari reisijate hulgas kosmeetikatooted ja parfüümid, aga väga populaarsed on ka veinid ja maiustused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700