Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2023

Elektriautode osakaal ületas Euroopas 16% piiri

Uute sõiduautode turg Euroopa Liidu riikides jätkab tõusulainel, sealhulgas kasvab ka elektriautode osakaal.
Foto: Liis Treimann

Novembris müüdi Euroopa Liidu riikides ligi 886 tuhat uut sõiduautot, mida on 6,7% enam kui mullu novembris. Tänavu 11 kuu kokkuvõttes on Euroopa automüüjad andnud klientidele üle ligi 9,7 miljonit uut sõiduautot, mis ületab eelmise aasta sama perioodi tulemuse 15,7%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700