Autor: Sigrid Hiis • 3. jaanuar 2024

Kes kuhu liikus? Kaubanduse 2023. aasta töökohavahetused

Vaata, milliseid karjääripöördeid kaubanduse valdkonnas 2023. aastal ette võeti.
Circle K Eesti juhatuse liige Piret Kask.

Jaanuari alguses teatas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda viimased viisteist aastat koda juhtinud Roomet Sõrmuse ametist lahkumisest. Sõrmus otsustas uut ametiaega mitte jätkata ning võttis väljakutse vastu väljaspool põllumajandussektorit. Loe pikemalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757