Autor: Kaubandus.ee • 7. veebruar 2024

Hinnad tõusid jaanuaris aastases võrdluses 4,7 protsenti

Tarbijahinnaindeks kerkis jaanuaris võrreldes 2023. aasta jaanuariga 4,7%, rohkem kallinesid teenused, neist omakorda kõige rohkem tervishoiuteenused, teatas statistikaamet.
Üle 10 protsendi on jaanuaris tervishoiuteenus kallim kui aasta eest.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Võrreldes detsembriga tõusis tarbijahinnaindeks 1,4%. Möödunud aasta detsembriga võrreldes mõjutas tarbijahinnaindeksit jaanuaris enim ühelt poolt kogutõusust ligi poole andnud toidu ja mittealkohoolsete jookide kallinemine ning teiselt poolt rõivaste ja jalatsite soodusmüügid ning odavamad puhkusereisid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757