Autor: Merit Võigemast • 19. veebruar 2024

LEVI Design tarnijate lahkumisest: nii suurt lainet pole enne olnud

Viimaste kuude jooksul on Eesti ühest suurimast disainipoest LEVIst lahkunud kümmekond pikaajalist tarnijat ja disainerit - jõud olevat otsas. Kaupluse perenaise Hanne Kleini sõnul on olukord murettekitav.
Levi Design disainipoe perenaine Hanne Klein on tuleviku pärast mures
Foto: Gerda Carina

LEVI brändi all tegutsevad kaks kauplust – Tallinnas Solaris keskuses ja Tartu Kaubamajas. Tallinna kauplust haldab Levi Design OÜ, Tartu kauplust Emelia Invest OÜ. Mõlema ettevõtet ja kauplusi juhib Hanne Klein, kes on olnud kohaliku disaini kuraator kümmekond aastat. Neist kuus ongi ta juhtinud LEVI disainipoodi, mille idee on vastanduda masstoodangule, esitledes müügiplatvormina kohalikke disainereid, kunstnikke ja väiketootjaid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757