Autor: Merit Võigemast • 19. veebruar 2024

Rimi keskendub julgelt uute kaupluste avamisele

Möödunud nädalal Järveküla Rimile pandud nurgakivi ei ole kaupluseketi jaoks käesoleval aastal viimane - ees ootab veel mitmeid investeeringuid.
Rimi Eesti tegevjuht Kristel Mets Järvekülas uue, rekordiliselt energiasäästliku kaupluse nurgakivi asetamisel.
Foto: Andras Kralla

Läinud nädalal nurgakivi saanud Järveküla Rimi avab uksed eeloleval suvel. Supermarketist saab üks Eesti suurema energiaefektiivsusega kaubandushooneid, mille sääst olevat lausa 40% võrreldes analoogsete kauplusehoonetega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757