Autor: Kaubandus.ee • 22. veebruar 2024

Swedbank: tarbimine hakkab taastuma

Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina sõnul näitab tarbimine esimesi taastumise märke.
Tõnu Mertsina Swedbankist usub tarbimise taastumisse
Foto: Andras Kralla

“Eesti keskmine palk, millest on inflatsiooni mõju maha arvatud, kasvab juba alates möödunud aasta keskpaigast. See tähendab ühtlasi ka majapidamiste ostujõu paranemist,” lahkas Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina kogutud andmeid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757