Autor: Kaubandus.ee • 23. veebruar 2024

Coca-Cola HBC: Inimesed otsivad tervislikumaid alternatiive

Coca-Cola HBC Eesti hinnangul iseloomustas 2023. aastat joogitootjate jaoks suundumus, kus tarbijad soovivad järjest rohkem tervislikumaid alternatiive. Seega on suhkruvaba tootesarja joogid ja teised suhkruvabad tooted nautinud üha suuremat populaarsust ning sarnane trend jätkub ilmselt ka 2024. aastal.
Coca-Cola HBC Eesti ja Läti müügijuht Ivar Ignatjev
Foto: Marek Metslaid

Coca-Cola HBC Eesti ja Läti müügijuht Ivar Ignatjev nendib, et lõppenud aasta tõi kaasa seninägematu makromajandusliku olukorra, kus tootmiskulud kasvasid enneolematult palju ja see avaldas mõju kõikidele ärisuundadele. “Pidime ettevõttena näitama üles suurt paindlikkust ja reageerima turuolukorra muutumisele jooksvalt. Selleks, et kasvavad kulud ei mõjutaks olulisel määral meie toodete hindu, oleme rakendanud ja rakendamas mitmeid meetmeid alates tootmisprotsesside ning logistika optimeerimisest kuni klientidele tehtavate pakkumiste ülevaatamiseni välja,” sõnas Ignatjev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757