Autor: Kaubandus.ee • 29. veebruar 2024

Euronics: selle toote müügiedu oli üllatus!

Eesti suurima koduelektroonika jaeketi Euronicsi enim müüdud toodete hulgas on moodsate tehnikavidinate kõrval üks toode, mille müüginumbrid olid 2023. aastal jahmatavad.
Foto: Andras Kralla

Eesti suurima koduelektroonika jaeketi Euronicsi enim müüdud toodete hulgas on moodsate tehnikavidinate kõrval üllatuslikult ka patareiraadiod. Ettevõte usub, et müügiedu põhjus on riigi erakordselt tulemuslikuks osutunud kampaania, millega kutsutakse inimesi üles kriisiolukordadeks paremini valmis olema.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757