Autor: Äripäev • 4. märts 2024

Pankrotis Jardini lillepoe vara läks oksjonile

Foto: Raul Mee
Jaanuaris pankrotistunud Jardini lillepoe ülejäägid tulid 15 000eurose alghinnaga oksjonile.

Ettevõttest alles jäänud vara müüakse kogumina, mille sisse kuulub kaubajääk (sh aiatarvikud, keraamika), lillekauplustes kasutatud inventar (sh lauad, riiulid, postamendid) ja laotarvikud (sh kärud, konteinerid, kastid, karbid).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757