Autor: Kaubandus.ee • 6. märts 2024

Randveres avab uksed Meie toidukaupade kogukonnapood

Kolmapäeval, 6. märtsil kell 11 avab Viimsis vallas Randvere külas aadressil G. H. Schüdlöffeli tee 2 uksed uus Meie toidukaupade pood. Samas hoones alustab avamispäeval tegevust ka pitsaäri Pappa Pizza ja kuu aega hiljem Benu brändi kasutav Tamro Eesti OÜ apteek.
Uus toidupood Randveres.

„ Loodame väga, et nüüdisaegne kogukonnakauplus koos apteegi ja toitlustusettevõttega moodustab kena sünergia, mis pakub piirkonna elanikele ja teistele külastajatele mugavaid ning kodulähedasi ostuvõimalusi,” sõnas Meie toidukaupade jaeketi juhataja Rein Reinvee. “Oleme rajanud üle Eesti rohkesti uusi poode, mis on kohalike elanike hulgas kenasti vastu võetud – meie siiras soov on, et samamoodi õnnestuks see ka Randveres.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757