Autor: Kaubandus.ee • 8. märts 2024

Sõiduautode müük langes, tarbesõidukite turg kasvas

Veebruaris jätkus Eesti uute sõiduautode turul kerge langus, aga seevastu kasvas jõudsalt tarbesõidukite müük, kinnitas Rein Luik, Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu pressiesindaja.
<strong >Sõiduautode müük 2024. aasta veebruaris langes, tarbesõidukite turg kasvas</strong>
Foto: Andras Kralla

“Eestis müüdi veebruaris 1440 uut sõiduautot, mis jäi eelmise aasta veebruarikuu tulemusele alla 9,8%. Tänavu on kahe kuuga andnud Eesti automüüjad klientidele üle 3017 uut sõiduautot, mida on 10,5% vähem kui möödunud aasta samal perioodil,” ütles AMTELi pressiesindaja Rein Luik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757