Autor: Kaubandus.ee • 28. märts 2024

Lidl läheb järgmisel aastal täielikult üle puurivabade kanade munadele

Järgmisel aastal lõpetab Lidl mitte ainult puurikanade munade müügi, vaid ka nende kasutamise omakaubamärgi toodetes – majoneesis, küpsetistes, pastatoodetes ja paljudes muudes.
Praegu on ligi pooled Lidlis müüdavad eelpakendatud munad puurivabad.
Foto: Liis Treimann

Praegu on juba ligi pooled müüdavad eelpakendatud munad puurivabad ja mittepuurikanade mune kasutatakse enam kui kahe kolmandiku Lidli kaubamärke kandvates muna sisaldavates toodetes, teatab kaubanduskett.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757