Autor: Kaubandus.ee • 1. aprill 2024

Kasutatud autode müüja Longo võttis tööle tehisintellekti

Suurim kasutatud sõidukite müüja Longo Grupp võttis esimese autofirmana Balti riikides kasutusele tehisintellekti. Ettevõtte hinnangul kujundab AI juba lähitulevikus põhjalikult ümber kogu autokaubanduse.
Longo Grupi müügidirektor Rainer Uukkivi sõnul on AI möödapääsmatu vajadus, et digitaalajastul konkurentsivõimeline olla.
Foto: Longo Estonia OÜ

„Kui praegu on tehisintellekt automüügiettevõtte jaoks võimalus tõhustada oma müügiprotsessi, siis varsti on AI möödapääsmatu vajadus, et üldse püsida digitaalajastul konkurentsivõimeline. See on jõud, mis muudab lähiaastatel põhjalikult automüügiettevõtete tööprotsesse ja need kes tegutsevad vanaviisi edasi, jäävad turul kaotajaks,“ ennustas Longo Grupi müügidirektor Rainer Uukkivi. AI hakkab suunama autode valikut, ostu- ja müügiprotsessi, hinnastamist, laovarusid, turunduskampaaniaid ja kliendisuhtlust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757