Autor: Kaubandus.ee • 12. aprill 2024

TKM Grupp kasvatas müügitulu

TKM Grupp kasvatas esimestel kuudel müügitulu. Jaeäridest kasvasid autokaubandus ja I.L.U. poed, Selveri ja Kaubamaja käive jäi alla aastatagusele perioodile.
TKM Gruppi kuuluva TKM Beauty OÜ opereeritav I.L.U. kauplus
Foto: Kalev Lilleorg

„Klientide ostukäitumist analüüsides tuleb selgelt esile soodushinnaga kauba eelistamine ja hoolikalt läbikaalutud ostuvalikud. Positiivse poole pealt näeme, et klientide usaldus meie vastu on jätkuvalt suur ning püsiklientide arv püsib muutumatuna, on isegi kerges kasvus,“ rääkis TKM Grupp ASi juhatuse esimees Raul Puusepp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757