Autor: Kaubandus.ee • 22. aprill 2024

Rimi: puu- ja köögiviljade osakaal ostukorvis on kasvanud

Rimi avalikustas hiljuti oma püsiklientidele kevadise puu- ja köögiviljade osakaalu nende ostukorvis, millest ilmnes, et päris suur osa ostukorvist – 17,2% – koosnes puu- ja köögiviljadest. See näitab, et Eesti tarbijate jaoks on värske ja tervislik toit oluline.
Rimi puuviljalett.
Foto: Raul Mee

Rimi statistikast ilmneb, et reedeti, sooduspäeval, ostetakse pea 20% rohkem puu- ja köögivilju. Rimi Eesti ostujuhi Marilin Jürissoni sõnul näitab see eestimaalaste teadlikkuse kasvu tervisliku toitumise vallas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757