• 25.04.24, 15:27

Elu Pae turul: „Iga aastaga läheb hullemaks“

Pae turul töötamine pole ainult äri, vaid ka sotsiaalne missioon, räägivad kohalikud müüjad. Aga seda tuleb teha kasumlikkuse piiril, tõdevad kauplemisala vanad olijad.
Pae turul kaubeldakse rõivaste ja toiduga kolmes majas: ühes vanas ja kahes vastvalminud majas, samuti tänaval jalakäijate promenaadi ääres.
  • Pae turul kaubeldakse rõivaste ja toiduga kolmes majas: ühes vanas ja kahes vastvalminud majas, samuti tänaval jalakäijate promenaadi ääres.
  • Foto: Andras Kralla
„Njah, merekala on juba kuldne ... Varsti tapame nende hindadega Eestis kõik kanad ära, liha peale ma enam ei mõtlegi,“ kurdab eakas ostja Pae siseturu toidulettide juures.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.10.25, 14:28
Kristo Timberg: kaupmehe eduvalemiks on paindlikkus, kohanemisvõime ja valmisolek pidevaks muutuseks
Äripäeva raadiosaates„Kaupmehe eduvalem“ rääkisid Kaupmeeste Liidu juht ja saatejuht Nele Peil ning Hansabi tegevjuht Kristo Timberg kaubandussektori suurimatest väljakutsetest – tööjõupuudusest, kaubakaost, ligipääsetavusest ja andmete kasutamisest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele