Autor: Kaubandus.ee • 30. aprill 2024

Pane end proovile: kas oskad oma töötajaid ohu eest kaitsta?

Tööõnnetuste ennetustöö on lihtne, kui on olemas teadmised põhitõdedest. Pane end meie testiga proovile ja tõesta, kas oskad oma töötajaid parimal viisil hoida?
Foto: Urmas Kamdron

Aprilli lõpus tähistati rahvusvahelist töötervishoiu ja -ohutuse päeva. 2022. aastal jäi hulgi- ja kaebandus, sh mootorsõidukite ja mootorrataste remont 383 kannatanuga tööõnnetuste statistikas teisele kohale, vahendas Statistikaamet (Kogu tabeli leiad allpool.)

Äripäeva töötervishoiu ja -ohutuse teabevara koostas mängulise testi, mis annab tagasisidet, kui hästi oled hetkel tööohutuse põhiteemadega kursis, ning missugustele teemadele tuleks edaspidi rohkem tähelepanu juhtida.

Testi leiad siit:

Eelmainitud tähtpäeva puhul on töötervishoiu ja -ohutuse teabevara ka -30% soodsam. Tule tutvu pakkumisega SIIN!

Registreeritud tööõnnetuses kannatajad valdkondade kaupa

Kannatanute hulka on arvatud ka tööõnnetuses hukkunud töötajad.
Foto: Statistikaamet
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757