Autor: Kaubandus.ee • 7. mai 2024

Suitsetatakse küll vähem, aga ostetakse teist tervist kahjustavat toodet

Viimase nelja aastaga on Eestis tavasigareti suitsetajate hulk vähenenud 12 protsendi võrra, selgus Norstati täiskasvanud tubaka- ja nikotiinitoodete kasutajate uuringust.
Suitsetaja tänaval.
Foto: Andras Kralla

Eesti kõige menukam tubaka- ja nikotiinitoode on endiselt suitsupakk ehk pakis müüdavad sigaretid, nn tavasigaretid, vahendas uuringufirma Norstat iga-aastase tarbijaküsitluse tulemusi. Samas selgus samast uuringust, et suitsetajate arv on võrreldes 2021. aastaga lausa 12% võrra vähenenud. Aastaga on langus olnud 3%.

Samas on jõudsalt kasvanud muude tubakatoodete kasutajate hulk.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757