Autor: Indrek Kald • 9. mai 2024

Pangad avalikustasid, mida nad ESG teemal ettevõtetelt küsivad

Balti riikide pangaliidud koostasid ühiselt ettevõtetele mõeldud ESG-küsimustiku, et luua andmete kogumise ja avalikustamise standard.

“Ühtne ESG kliendiküsimustik on ettevõtjale juhend, kus on kõige levinumad küsimused, mida pangad oma klientide kestlikkuse profiili hinnates esitavad,” selgitas Eesti pangaliidu jätkusuutliku panganduse toimkonna juht Kadri Vunder Fontana.

Swedbanki ettevõtete panganduse ESG valdkonnajuht Mihkel Tamm.
Foto: Swedbank
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757