Autor: Kaubandus.ee • 30. mai 2024

Jaekaubanduse müügimahu vähenemist mõjutasid aprillis enim toidukaupade kauplused

Statistikaameti andmetel oli jaekaubandusettevõtete müügitulu 2024. aasta aprillis 842 miljonit eurot. Võrreldes eelmise aasta sama kuuga vähenes müügimaht 3%.
Inimeste ostud keskpäeval, Tondi Selver.
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti analüütik Johanna Linda Pihlak ütles, et kui märtsis kukkus müügimaht eelmise aasta sama ajaga võrreldes 4%, siis aprillis kahanemine mõnevõrra aeglustus. „Müügimahu vähenemist mõjutasid aprillis enim toidukaupade kauplused, kus maht kahanes aastaga 6%,“ lisas Pihlak.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700