Autor: Kaubandus.ee • 4. juuni 2024

Tupperware tooted jõudsid ka tavapoodi

Esimest korda on Tupperware tooteid võimalik osta tavapoest. Varem ainult vahendajate kaudu kättesaadavaid tooteid võib nüüd leida ka Prisma Tallinna, Tartu ja Narva hüpermarketite riiulitelt.
Foto: Tupperware

„See on ajalooline hetk nii Prisma kui ka Tupperware jaoks. Tupperware on tuntud uuenduslike toodete ja lahenduste poolest, mis muudavad elu lihtsamaks ja kestavad aastaid. Meil on hea meel teha need tooted kättesaadavaks kõigile eestlastele,“ rõõmustab Prisma tarbekauba kategooriajuht Merit Uus pressiteate vahendusel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700