Autor: Kaubandus.ee • 7. juuni 2024

Miks 90% Eesti pakiautomaatidest asuvad samas kohas?

Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi hiljuti koostatud analüüsi alusel asub 90% pakiautomaatidest samas piirkonnas ning väga tihti ka üksteisele väga lähedal. Venipak Eesti juht Deniss Osman avab, mille järgi valib Venipak oma pakiautomaatide asukohti.
Venipak Eesti juht Deniss Osman

„Venipak on hetkel ainus pakiautomaatide turu osaline, kes kuulub eraomandisse ehk on riikliku osaluseta ettevõte. Seega oleme Eestis oma 160 pakiautomaati paigaldanud kohtadesse, kus on selleks vastav nõudlus, et see oleks ka äriliselt mõistlik. Nõudluse suurenedes laiendame oma võrgustikku veelgi,“ selgitab Venipak Eesti juht Deniss Osman.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700