Autor: Kaubandus.ee • 26. juuni 2024

Tartu Kaubamaja läbib suvel uuenduskuuri

Tartu Kaubamaja läbib sel suvel uuenduskuuri, mille käigus värskendatakse peamiselt 0-korrust ja Kaubamaja Toidumaailma, kuid muudatused ja renoveerimistööd toimuvad ka kolmanda korruse pindadel.

Tartu Kaubamajas algavad juuni lõpus renoveerimistööd, mis mõjutavad suures osas 0-korruse ja kolmanda korruse kaubanduspindasid. Kaubamaja Toidumaailma renoveeritakse täies mahus, et avada augusti lõpus piirkonna kõige erilisem toidupood. Uue ilme saavad ka 0-korruse üldalad ning lisaks värskendatakse Elisa, Juustukuninga ja Apotheka pindasid. Augusti lõpus avab uksed kesklinna esimene Mileedi lillepood ning uue hingamise saab ka Matsimoka lihapood.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700