Autor: Kaubandus.ee • 27. juuni 2024

Rahva Raamat avab aasta lõpus Arteri kvartalis uudse kontseptsiooniga kaupluse

Rahva Raamat avab aasta lõpus Arteri kvartali aatriumis uudse kontseptsiooni ja spetsiaalselt kvartali töötajatele ning külastajatele loodud tootevalikuga kaupluse. Uues kaupluses leidub nii raamatuid kui ka erinevaid kingitusi, samuti asub siin hubane lugemisnurk ning kaupluse kõrval avab uksed lillepood Decoration & Fleur.
Rahva Raamat

“Raamatute lugemine ei ole kaduv oskus ning kirjandus pakub intelligentset meelelahutust,” kommenteeris Kapiteli projektidirektor Allan Remmelkoor. “Nii Arteri kvartali töötajad kui ka tallinlased laiemalt oskavad seda kindlasti väärtustada. Arterisse loodav linna kvaliteetseim töökeskkond tähendab ka mõnusat ja sisukat avalikku ruumi. Rahva Raamat on parim raamatukauplus ja tulevase koostöö üle on suur heameel.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700