Autor: Kaubandus.ee • 8. juuli 2024

TTJA kontrollis jalgrattakiivreid: nõuetele vastas vaid üks

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) kontrollis 21 müügikohas jalgrattakiivreid. Kõigile nõuetele vastas 37-st vaid üks jalgrattakiiver. Puudused kõrvaldati kolmandikul juhtudest, ülejäänud kiivrid on müügilt eemaldatud.
Kiiver tagab jalgratturile ohutuse linnaliikluses.
Foto: Raul Mee

Kontrollprojekti käigus vaadati jalgrattakiivrite märgistust, eestikeelset kasutusjuhendit ja vastavusdeklaratsiooni. Kontroll hõlmas nii spordikaupadele spetsialiseerunud müügipunkte kui ka laia kaubavalikuga poode ja veebipoode, keskendudes eelkõige odavama ja keskmise hinnaklassi kiivritele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700