Autor: Kaubandus.ee • 8. juuli 2024

Ümarlaual otsiti lahendusi kaubavedajate ajutise parkimise ja peatumise probleemile

Juuni keskel kutsus Eesti Logistika ja Ekspedeerimise Assotsiatsioon (ELEA) kokku laiapõhjalise ümarlaua, et alustada sisulisi arutelusid leidmaks lahendusi kaubaveo ajutise parkimise ja peatumise probleemile.
Ümarlaual otsiti lahendusi kaubavedajate ajutise parkimise ja peatumise probleemile.
Foto: Andras Kralla

Ümarlauast võtsid osad mitmed ELEA liikmed, aga ka näiteks Politsei- ja Piirivalveamet, Tallinna Linnavalitsuse esindajad eesotsas Kristjan Järvani ja Madle Lippusega, Tallinna Linnaplaneerimise Amet, Kliimaministeerium, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, Tallinna Transpordiamet, Eesti Kaupmeeste Liit, Eesti Linnade ja Valdade Liit ning väiksemate omavalitsuste esindajad jpt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700