Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 6. juuli 2021

Revolutsiooniline: Cloudicsiga ettetellimine, nutipoodlemine ja tankimine

Cloudicsi revolutsioon seisneb igapäevaste tegevuste nagu näiteks sisseostude tegemise, tankimise ning kaupade ettetellimise kiiruses ja mugavuses. Tegemist on tarkvaraga, mis on suureks abiks ettevõtetele, kes soovivad oma müügitegevuses teha sammu tuleviku suunas!

Cloudicsi ettetellimine

Ettetellimise funktsionaalsuse väljaarendamisel on arvestatud pandeemia ajal kujunenud nõudlusega ettetellimise ning müügiprotsesside automatiseerimisele järele. Funktsionaalsus säästab teie ja teie töötajate aega. Lisaks on see keskkonnasõbralik, sest kogu ostuprotsess on täielikult plastiku- ja paberivaba.

Kuidas töötab?

– Klient komplekteerib telefonis ostukorvi ja tasub selle eest.

– Tellimus täidetakse kohapeal.

– Klient käib kaubal järel.

Cloudicsi 100% iseseisev ostlemine ehk nutipoodlemine

Nutipoodlemine on järgmine samm iseteeninduskassast. Cloudicsi nutipoodlemise uuenduslikkus seisneb selles, et mobiilirakenduse kasutajad saavad läbida kogu ostuprotsessi ilma klienditeenindaja või iseteeninduslahenduse abita.

Kuidas töötab?

– Klient skaneerib ise poes tooted.

– Kui rakendusse on lisatud maksekaart ja sooduskaart, siis saab klient tasuda toodete eest otse mobiilirakenduses.

– Tulemuseks on parem ostukogemus, rahulolev klient ning otsast lõpuni automatiseeritud ostuprotsess.

Cloudicsiga tankimine

Cloudicsi äpiga saab klient tasuda kütuse eest oma mobiilirakenduses. Enam ei ole vaja pöörduda tankla kassasse. Cloudicsi kasutamine on mugav, kiire ning keskkonnasõbralik. Tankimist saab alustada vaid mõne nupuvajutusega, ilma et klient peaks autost väljuma.

Kuidas töötab?

– Klient avab äpi.

– Toimub asukoha tuvastamine ja pumba valimine.

– Alustatakse tankimist.

Cloudicsi mobiilirakendusega saab tankida üle Eesti kõikides tanklates, mis on märgistatud Cloudicsi logoga. Vaata tanklaid siin.

Cloudicsi mobiilirakenduse allalaadimine on kliendile lihtne

Lõpptarbija jaoks on Cloudics mobiilirakendus, millega saab klient tellida kaubad ette, tankida või nutiostleda kiirelt ja mugavalt otse oma mobiilirakenduses. Ettetellimine säästab kliendi aega ja vähendab järjekordi poes ning tanklates.

Cloudicsi äpi saab alla laadida App Store’ist või Google Playst. Rohkem informatsiooni Cloudicsi mobiilirakenduse kohta leiate Cloudicsi kodulehelt.

Viige oma makselahendused uuele tasemele NOOMi majandustarkvaraga

Cloudicsi ettetellimine ja nutipoodlemine on eelkõige mõeldud NOOMi majandustarkvara kasutavatele ettevõtetele. Kogu vajalik informatsioon Cloudicsi funktsionaalsuste kasutusele võtmiseks võetakse otse NOOMist.

Kui teil tekkis küsimusi Astro Balticsi pakutavate kaubanduslahenduste kohta, siis võtke ühendust: tel +372 628 0000 või [email protected]

Astro Baltics – teejuht tulevikku!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757