• 06.11.19, 12:37

Kosmeetikapood Yves Rocher avas kaupluse Kristiine keskuses

Prantsusmaalt pärit kultuslik kosmeetikabränd Yves Rocher laienes Eestis ning avas värskelt uuenenud Kristiine keskuses oma teise esinduspoe.
Kosmeetikapood Yves Rocher avas kaupluse Kristiine keskuses
  • Kosmeetikapood Yves Rocher avas kaupluse Kristiine keskuses
Eesti turul on Yves Rocher ilutooteid juba aastaid suur edu saatnud. „Suur ostjaskond Eestis ärgitas meid avama esimest kauplust. Kuna nõudlus ei ole ka pärast seda vaibunud, otsustasime avada ka teise kaupluse kesklinna inimesi ühendavas Kristiine keskuses,“ rääkis Yves Rocher Baltikumi esindaja Iuliia Kolotova.
„Kristiine keskuse uuenduskuuri üheks eesmärgiks oli kvaliteetsem kauplusete valik kaubanduskeskuse külastajatele. Seetõttu on meil hea meel, et saame kaubanduskeskuses ostlejatele pakkuda praktilise ning teadusliku kvaliteediga ilutooteid,“ ütles Kristiine keskuse juht Linda Eichler.
Kaks aastat kestnud uuenduskuuri tulemusel on keskuse väljaüüritav pind on 45 076 m2, mis koosneb 110 moepoest ja 15 toitlustuskohast.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.24, 17:13
Kui klient jääb võlgu: efektiivseim nipp raha koju toomiseks
Viimaste aastate majandusolukord on olnud keeruline ja muutusterohke. Laomajandustehnikaga tegeleva Agrovaru AS jaoks on hetkel suurimaks väljakutseks käibe hoidmine samal tasemel ning kulude vähendamine müügi- ja tööprotsesside efektiivistamise kaudu. "Kuna klientide nõudlus on vähenenud, peame tegema rohkem tööd, et leida üles need vähesed kliendid," selgitab tegevjuht Jarno Mänd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele