Autor: Julius Simmulson • 23. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moodne kassatarkvara on mobiilne ja lihtsalt juurutatav

Foto: RTT
Tänapäeva kassatarkvara võimaldab ennekõike mobiilsust ehk töötab lisaks kassa ja pihuarvutile ka tahvelarvutis ja mobiilitelefonis. Lisaks on hea tarkvara kergesti juurutatav ning mugavalt seadistatav.

Kaubandus- ja logistikavaldkonna töökorraldusseadmete arenduse ja müügiga tegeleval AS-il RTT valmis tänavu uus kassatarkvara RTT Tabby, mis on loodud spetsiaalselt jaemüügiettevõtetele ning restoranide ja kohvikutele. „RTT Tabby on suunatud väikese- ja keskmise suurusega ettevõtete jaoks ning sobib suurepäraselt poe- või pubikettidele, sisaldades kõike vajalikku: erinevat maksevõimalust, arvete printimist, laoseisu ja inventuuri, kliendiandmete ja backoffice’i haldust, e-kirjade saatmise võimalust ning mitmekülgset müügistatistikat,“ loetleb RTT kaubanduse esitlustehnika tootejuht Julius Simmulson.

Lisaks innovaatilisusele ja mugavusele on uue tarkvara eeliseks kuumaksu puudumine. „Enamik Eestis pakutavaid kassatarkvarasid on kuumaksupõhised, kuid meie tarkvara saab klient korraga välja osta ning edasiseid kulutusi talle ei järgne. Ka pisemad versiooniuuendused lisatakse kliendi tarkvarale tasuta. Soovi korral sõlmime lihtsalt koolitus-, hooldus- ja remondilepingu, kuid telefonitugi on muidugi kõigile tasuta,“ täpsustab Simmulson, lisades, et tarkvara töötab ja on hallatav igal platvormil ning kõigi enamlevinud süsteemidega.

Uue kassatarkvaraga soetatavad seadmed on kaitstud alumiiniumkorpusega ning pritsmekindlad, tagades süsteemi kvaliteedi ja laitmatu töö igas olukorras. Puutetundlik ekraan kiirendab arendajate sõnul klienditeenindajate tööd ligi neli korda. Kuna tarkvara ise ei paikne füüsiliselt seadmes, millega tellimust vastu võetakse või kust tšekki välja trükitakse, on kogu informatsioon väga hästi kaitstud. Tellimuste ja maksete ajalugu on ka väga lihtsalt taastatav, võttes õige varunduse olemasolul vähem kui viis minutit.

Paljude ettevõtete jaoks on oluline ka see, et nende müügiandmed oleksid turvaliselt nende enda käes, mitte ei asu teenusepakkuja juures. Ja peale kõige muu vajab RTT Tabby väga vähe kaabeldust, tuues kliendi majja mugavalt vähe juhtmeid.

„Põhjalikule testimisele ja esimeste klientide kogemustele tuginedes võime kinnitada, et kogu tagasiside on olnud väga hea. Oleme otsustanud, et iga meie klient saab kõiki võimalusi sisaldava tarkvara ning kasutada täisprofessionaalsust, me ei jupita teenuseid erinevateks pakettideks. Kogu tarkvara on üles ehitatud väga lihtsalt ning kuulame huviga klientide soove, et arendada lahendust pidevalt veelgi paremaks,“ ütleb Simmulson. Näiteks võimaldab loodud lahendus arvete jagamist, liitmist ja koondamist. Hetkel käib töö versiooni kallal, kus tarkvarasse saaks liidestada ka näiteks restorani saaliplaanid istekohtadega.

Simmulson sõnul on POS-tarkvara põhiargument olla kursis müügikohtades toimuvaga ja saada ülevaade ja analüüsida erinevaid tehinguid reaalajas. RTT Tabby annab ettevõttele müügis suurema efektiivsuse, kuna tegemist on paindliku, mitmekesise ja kiire tarkvaraga.

Rohkem infot SIIT

AS RTT põhitegevuseks on riistvaralised lahendused büroodesse ja kaubandusettevõtetesse koos vajaliku tarne, hoolduse ja käivitamisega.

AS RTT esindab paljusid tuntud kontoritehnika kaubamärke. Ettevõte on Toshiba etiketiprinterite, Casio kassaaparaatide ja Sharpi koopiamasinate ametlik maaletooja. Samuti tegeleb AS RTT enamuse müüdavate seadmete hoolduse ja remondiga.

www.rtt.ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757