Ökopoes on toit ligi kaks ja pool korda kallim kui Stockmannis

Kui keskkonnateadlik inimene tahab oma
peret kuu aega ainult mahedate ja ökoloogiliselt puhaste toitudega varustada,
tuleb tal välja käia märksa suurem summa kui mõnes suures selvehallis, kirjutas
SL Õhtuleht.

Ökosahvri juhataja Siiri Talumees kinnitab, et ökoloogiliselt puhas toit on igal juhul oma hinda väärt. "Ökoloogiliselt puhas" on elustandard, mille eest mujal maailmas aina enam nõustutakse rohkem maksma ja makstaksegi. Ka Eestis leidub inimesi, kes on puhtama toidu ja tervise nimel nõus maksma pestitsiididevabade tomatite eest 102 krooni kilost.

Öko-ostukorv tuleb oluliselt kallim kui näiteks samade kaupade Stockmannist ostmine. Lisaks mahedatele juur- ja puuviljadele tõstab oluliselt hinda kas või näiteks toiduõli.

Napsivennad "mahedat" viina ökolettidelt tõesti ei leia, küll aga on olemas aina suurenev valik mahedalt toodetud kvaliteetveini, mille hinnad jäävad tavaveiniga samasse klassi – 100 krooni ringis saab pudeli kätte küll, ka on müügil maheõlu, mille liitrihind on üsna krõbe (48 krooni), kuna seda imporditakse Saksamaalt.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara