Puusepp: lõpuks ometi tuleb Taskusse rohkem elu sisse

Igati tervitatav, et Tartu kesklinnas saab ühele hoonele rohkem elu sisse, sest praegust vaikelu Taskus vaadata on lihtsalt kurb, kommenteeris Kaubamaja juht Raul Puusepp teadet, et Taskusse tuleb toidukauplus.

"Tegelikult oleks võinud toidukauplus Taskus kohe algusest peale olla," nentis Puusepp ja lisas, et seni Taskus õiget ankurrentnikku sisuliselt polegi.

Puusepp ei peljanud, et Taskusse tulevast Rimi supermarketist saaks tõsine konkurent üle tee asuvale Tartu Kaubamaja Toidumaailmale. "Meil on teistsugune kaubavalik ja ligipääs ning parkimisvõimalused on meil kindlasti paremad," lausus ta. "Ma kardan, et Taskus toidukäruga või suurte kottidega väga mõnus liftiga parklakorrustele sõita pole," lisas Puusepp.

Samas ütles ASi Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees, et kuna Tasku jääb turutsooni ja bussipeatuste lähedusse ning ümbruskonnas on palju kontoreid, siis on uus kauplus kindlasti teretulnud turulkäijatele, bussiootajatele ning lõunasöögi ostjatele.

Umbes pooleteise kilomeetri raadiuses Tartu Kaubamajast ja Taskust on juba praegu üksjagu palju suuri toidukauplusi: kaks Konsumit, kaks Comarketit, Rimi, Maxima, Selver ning suve hakul peaks Prisma avama oma esimese suurpoe Tartus, mis mahub samuti sellesse raadiusse.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Statistika

Teabevara