Puusepp: lõpuks ometi tuleb Taskusse rohkem elu sisse

Igati tervitatav, et Tartu kesklinnas saab ühele hoonele rohkem elu sisse, sest praegust vaikelu Taskus vaadata on lihtsalt kurb, kommenteeris Kaubamaja juht Raul Puusepp teadet, et Taskusse tuleb toidukauplus.

"Tegelikult oleks võinud toidukauplus Taskus kohe algusest peale olla," nentis Puusepp ja lisas, et seni Taskus õiget ankurrentnikku sisuliselt polegi.

Puusepp ei peljanud, et Taskusse tulevast Rimi supermarketist saaks tõsine konkurent üle tee asuvale Tartu Kaubamaja Toidumaailmale. "Meil on teistsugune kaubavalik ja ligipääs ning parkimisvõimalused on meil kindlasti paremad," lausus ta. "Ma kardan, et Taskus toidukäruga või suurte kottidega väga mõnus liftiga parklakorrustele sõita pole," lisas Puusepp.

Samas ütles ASi Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees, et kuna Tasku jääb turutsooni ja bussipeatuste lähedusse ning ümbruskonnas on palju kontoreid, siis on uus kauplus kindlasti teretulnud turulkäijatele, bussiootajatele ning lõunasöögi ostjatele.

Umbes pooleteise kilomeetri raadiuses Tartu Kaubamajast ja Taskust on juba praegu üksjagu palju suuri toidukauplusi: kaks Konsumit, kaks Comarketit, Rimi, Maxima, Selver ning suve hakul peaks Prisma avama oma esimese suurpoe Tartus, mis mahub samuti sellesse raadiusse.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara