Fotod: Selver lubab gurmeepoodi nii kohalikke kui ka maailmatooteid

Selver avas esimese gurmeekaupluse Tallinna Kaubamajas. Selver lubas, et gurmeekauplusesse tarnitakse kaupa nii kohalikelt tootjatelt kui teistest maailmajagudest.

Selver teatas, et gurmeekaupluse avamisega täidetakse turunišš, mille eesmärgiks on pakkuda traditsioonilisest poevalikust eristuvat delikatesstoitu ning kvaliteetveine. Lisaks Tallinna poodidele on käimas läbirääkimised Tartus ja Pärnus gurmeekaupluste avamiseks. Poodide sisekujunduse autoriks on Eda-Ines Etti. 

"Gurmeekauplus peaks olema esimene valik inimesele, kelle jaoks on hea toit ning kokkamine hobiks või isegi elustiiliks,“ rääkis Selveri keti juht Andres Heinver poe olemusest.

Gurmeekauplustes müüakse supermarketi valikust eristuvaid tooteid, mida tarnitakse nii kohalikelt tootjatelt kui teistest maailmajagudest. Poe sihtgrupiks on inimesed, kes armastavad kokata, ostivad uusi maitseid, katsetavad põnevate rahvusköökidega ning hindavad toiduga harmoneeruvat kvaliteetveini. Samas saab poest tellida ka valmis suupisteid erinevateks koosviibimisteks või pidudeks.  

"Sügisel alustame oma väikeses poes ka koolituste ja degusteerimistega, et olla toidunautlejate ja asjatundjate mõnusaks kokkusaamispaigaks,“ lubas Heinver, et tegu pole pelgalt poega, vaid mitmekesise teenustepaketiga.  

Gurmeekaupluste sisekujunduse autoriks on Eda-Ines Etti, kes on õppinud disaini New Yorkis ning kelle jaoks on tegu esimese sisekujunduslahendusega Eestis.

Eesti kapitalil tegutsevasse Selveri ketti kuulub hetkel 35 kauplust ning suurköök. Tänavu avab Selver veel kaks supermarketit ning tuleb turule esimese kodupoega. Selveritest tehti mullu 33,1 miljonit ostu. Selveri keti 2011. aasta käive oli 318,7 miljonit eurot ja puhaskasum 11 miljonit eurot. Selver kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara